Neem nu een jaarabonnement op La Maison Victor en krijg een Gütermann naaigarenset cadeau voor € 49 Shedeals Neem nu een jaarabonnement op La Maison Victor en krijg een Gütermann naaigarenset cadeau voor € 49

Ben jij een echte creatieveling met naald en draad? Dan is magazine La Maison Victor jouw nieuwe naaibijbel! Leer stap voor stap kledingstukken maken voor je hele familie, knutsel de leukste spullen in elkaar en stil je creatieve honger door te breien. Bovendien lees je alles over de nieuwste trends, kijk je binnen in verbluffende ateliers en krijg je tonnen inspiratie doorheen het hele blad. Overtuigd? Neem dan nu een jaarabonnement op La Maison Victor voor maar € 49 en krijg een gratis naaigarenset bij t.w.v. € 23,40!

Shedealsaanbieding

Jij kiest voor het leesplezier en de inspiratie van La Maison Victor en krijgt 6 keer per jaar het magazine in je brievenbus en dat voor maar 49 euro voor een jaar in plaats van 53,70 euro. Uiteraard krijg je ook de Gütermann naaigarenset cadeau t.w.v. € 23,40.

Waarom kiezen voor een abonnement op La Maison Victor?

12 trendy naaipatronen

Iedere editie brengt La Maison Victor 12 kledingstukken die je kunt naaien voor de hele familie. De patronen staan op ware grootte in het magazine met heldere stap-voor-stapwerkbeschrijvingen, stofadvies en een lijstje met benodigdheden.

Stap voor stap zodat iedereen het kan!

Je hoeft geen ervaren naaister te zijn om met La Maison Victor aan de slag te kunnen. We leggen je bij ieder project stap voor stap uit hoe je tot een prachtig eindresultaat komt in tekst en duidelijke tekeningen.

Breien en DIY'en

Natuurlijk is je creatieve honger niet gestild met naaiprojecten alleen. Daarom brengt La Maison Victor ook de leukste items om te breien en knutselen.

Inspirerend DIY-nieuws, reportages en de nieuwste trends

La Maison Victor is niet alleen een doe-magazine, je leest ook over de nieuwste trends, kijkt binnen in verbluffende ateliers en je krijgt tonnen inspiratie doorheen het hele blad.

Product #: 86602 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49 $49 Available from: Shedeals