Een bruine, maar beschermde huid dankzij de L'Oreal Sublime Sun Invisible spray en olie Shedeals Een bruine, maar beschermde huid dankzij de L'Oreal Sublime Sun Invisible spray en olie

Het aftellen naar de zomervakantie is begonnen! Lekker luieren op het strand met een cocktail in de hand, aan het zwembad liggen met een goed boek … Het enige dat nog in dit plaatje ontbreekt? Een goede zonnecrème die onze huid voldoende beschermt en dankzij deze L’Oréal Sublime Sun producten komt dit helemaal in orde. De olie en spray beschermen je huid, terwijl jij lekker een kleurtje opdoet. Voor minder dan € 20 krijg jij deze 2 topproducten in je brievenbus!

Shedealsaanbieding

Bestel nu een set van de L'Oréal Paris Sublime Sun Zonnebrandspray SPF 30 (200 ml) en de L'Oreal Zonnebrand - Sublime Sun Oil F15 (150 ml) voor maar € 19,95 in plaats van € 35,77.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

L'Oréal Paris Sublime Sun Zonnebrandspray SPF 30 -200 ml - Transparante Spray

  • Geavanceerde bescherming SPF 30 (Hoge bescherming) dankzij Mexoryl XL filters, doeltreffend tegen UVA/UVB stralingen en de veroudering van de huid
  • Geen strepen: 100% onzichtbaar op de huid en niet vet
  • Onmiddellijk droog
  • Stralend en egaal bruin
  • Waterresistent

L'Oreal Zonnebrand - Sublime Sun Oil F15 150 ml

Een heerlijke voedende olie die de huid verzorgt en haar tegelijkertijd beschermt tegen de schadelijke invloed van de zonnestraling. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde Mexoryl® XL filters. De nieuwste technologie om de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-straling en tegen vroegtijdige huidveroudering. Een prachtige satijnzachte huid met een fraaie gouden gloed is het resultaat.

Product #: 86601 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €35.77 $35.77 Available from: Shedeals