Verwen jezelf en je partner met een luxe-arrangement bij thermen Mineraal, Dilbeek of Londerzeel voor € 59 incl. champagneontbijt Shedeals Verwen jezelf en je partner met een luxe-arrangement bij thermen Mineraal, Dilbeek of Londerzeel voor € 59 incl. champagneontbijt

Op zoek naar ontspanning? Geniet van een dagje pure verwennerij met je partner of vriend(in) in thermen Mineraal, Londerzeel of Dilbeek. Kom helemaal tot rust in de verschillende sauna’s, jacuzzi’s en ontspanningsruimtes. Bovendien begin je deze luxe verwendag met een heerlijk champagneontbijt en krijg je gratis al het nodige badgerief om van deze dag te genieten. Voor maar € 59 boek jij dit wellness-arrangement voor een volledige dag toegang tot de thermen!

Shedealsaanbieding

Profiteer nu van deze exclusieve Shedealsaanbieding en betaal slechts € 59 voor een volledige dag toegang tot thermen Mineraal, Londerzeel of Dilbeek voor 2 personen.

Deze actie houdt in :

  • Een ontbijt voor 2 met champagne tussen 10u en 11u30 (bij aankomst)
  • Gebruik van badlinnen
  • Cadeau : gratis badslippers

Deze aanbieding is geldig t.e.m. 25/10/2019

Opgelet! De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop. Je dient deze dus ter plaatse in te wisselen bij de thermen naar keuze.

Badpak, bikini of zwembroek is om hygiënische redenen niet toegestaan.

TOEGESTAAN : Badjas, pareo, hammamdoek dat groot genoeg is voor buste te bedekken, kleedje in badjasstof.

Praktische informatie

Thermen Mineraal

Bij Thermen Mineraal vind je al het nodige om de hele dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten. Zo'n 10000 m² aan wellnessbeleving staan garant voor een onvergetelijke dag waarin je de nodige rust en ontspanning vindt.

Adres : Weynesbaan 34 , 2820 Rijmenam , België
Tel : +32 15/51 57 57
E-mailadres : info@mineraal.be
Openingsuren : Alle dagen van 11u tot 24u, op zondag van 9u tot 24u

Thermen Londerzeel

Bij Thermen Londerzeel vind je al het nodige om een hele dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin je de nodige rust en ontspanning vindt. Je geniet van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving.

Adres : Stuikberg 4 , B-1840 Londerzeel, België
Tel : +32 52 316 716
E-mailadres : info@thermenlonderzeel.be
Openingsuren: Alle dagen van 11u tot 24u, ook op zondagen en feestdagen.

Thermen Dilbeek

Bij Thermen Dilbeek is alles aanwezig om te genieten van een dag zonder stress. Geniet een hele dag van de uitgebreide thermenfaciliteiten. Beleef zo een onvergetelijke dag waarin je de nodige rust en ontspanning vindt.

Adres: Kattebroekstraat 290 , 1700 Dilbeek, België
Tel: + 32 2 466 00 88
E-mailadres: info@thermendilbeek.be
Openingsuren: Alle dagen van 11u tot 24u, op zondag van 9u tot 24u

Product #: 86595 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €122 $122 Available from: Shedeals