4*-verblijf met zeezicht in het zonnige Rhodos, Griekenland incl. vlucht en late check-out Shedeals 4*-verblijf met zeezicht in het zonnige Rhodos, Griekenland incl. vlucht en late check-out

Heb je zin in een zonnige vakantie? Rhodos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en is het op 3 na grootste eiland van Griekenland. Het ligt op slechts enkele kilometers van het Turkse vasteland. Rhodos is vooral bekend dankzij de Kolossus van Rhodos: één van de 7 wereldwonderen. Het gigantische bronzen beeld stond in de haven en is in 224 voor Christus vernield door een aardbeving. Dit eiland kent veel zonuren per jaar en is daarom populair onder de toeristen. Maar Rhodos is niet alleen geliefd als zonvakantie, liefhebbers van natuur en cultuur komen hier ook aan hun trekken. Een mooie mix tussen zonnen, luieren en cultuur! Staan je koffers al klaar?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het Hotel Kresten Palace 4*, een prachtig recent gerenoveerd complex met een adembenemend uitzicht op de zee. Het ontwerp is een geslaagde combinatie van traditionele architectuur met een modern interieur. Dankzij de perfecte ligging van het hotel is dit de perfecte uitvalsbasis om het schitterende Rhodos te verkennen.
Je zal je snel thuis voelen dankzij het warme onthaal, de tropische tuinen en de gezellige sfeer die er hangt in dit hotel. Kom met ons mee en beleef een onvergetelijke vakantie!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86591 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €336 $336 Available from: Shedeals