Vakantie in 5*-resort Cascais, Portugal incl. ontbijt & spa vanaf € 235 Shedeals Vakantie in 5*-resort Cascais, Portugal incl. ontbijt & spa vanaf € 235

Je bent op zoek naar luxe, zon en natuur? Wij hebben de perfecte combinatie voor jou... Onder de Portugese zon en dicht bij Lissabon, biedt je verblijf in Cascais het perfecte kader voor een vakantie in complete rust. Dit charmante stadje ten westen van de hoofdstad ligt aan zee bij een mooi gouden zandstrand en een kleine, gezellige vissershaven, en dat alles midden in het Sintra-Cascais natuurpark. Het casino van Estoril is het grootste van Europa en ligt op slechts 10 kilometer van het hotel. Ook het sprookjesachtige Sintra, dat een plekje heeft bemachtigd op de lijst van het Unesco Werelderfgoed, is een bezoekje waard. Volg ons!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

In het hart van het Sintra-Cascais natuurpark, vlak aan de Atlantische oceaan, vind je het Quinta da Marinha Resort 5* in een natuurlijke en ontspannende omgeving. Het hotel werd gerenoveerd in 2014 en ademt luxe en comfort uit, midden in het groen.

Op slechts 4 kilometer van het centrum van Cascais en op 25 kilometer van Lissabon ligt dit 5* hotel op een ideale locatie om ontspanning en ontdekkingen te combineren. Het is de perfecte uitvalsbasis in deze regio met zijn natuurlijke en culturele schatten.
En met een prachtig gelegen 18 holes golfbaan, tal van sportvoorzieningen en wandelmogelijkheden is dit ook ideaal voor wie houdt van een actieve vakantie.

Een voorproefje van je verblijf :

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86590 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €734 $734 Available from: Shedeals