Zeg “ja” tegen een last minute zomervakantie vol verrassingen in Center Parcs vanaf € 329* Shedeals Zeg “ja” tegen een last minute zomervakantie vol verrassingen in Center Parcs vanaf € 329*

Nog op zoek naar een last minute zomervakantie voor het hele gezin? Zeg dan “JA!” tegen een zomervakantie met de familie in Center Parcs natuurlijk! Geniet van onbeperkte toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of ravot samen in de verschillende indoor speeltuinen. Kom tot rust in jouw cottage met tuin en geniet van het gratis live-entertainment in de overdekte tropische Market Dome. Zin in nog meer leuke vakantiemomenten? Ontsnap dan samen uit de avontuurlijke Escape Room, fiets door de frisgroene omgeving of klauter naar boven op één van onze klimmuren. Kortom, geniet samen van een vakantie vol spannende activiteiten midden in de natuur!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail

Meer informatie

Ontdek ook de nieuwste activiteiten op Center Parcs. Zo opent begin deze zomer op Les Ardennes de nieuwe Action Factory. Ontdek het indoor speelparadijs met een Laser Labyrinth, een Speleo Tunnel, klimwand, boogschietstand en de Interactive Indoor Minigolf.

Eerder zin om het water in te duiken? Ontdek dan deze zomer het grootste waterpark van België in Center Parcs De Vossemeren. Het drijvend speelparadijs heeft een oppervlakte van 4.000 m² met meer dan 100 hindernissen. Van grote Pyramides om in te klimmen, glijbanen om vanaf te roetsjen tot zigzag-vormen om overheen te rennen!

Product #: 86589 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals