Boek nu je citytrip naar New York vanaf € 534 en verblijf in een 4*-hotel nabij Times Square Shedeals Boek nu je citytrip naar New York vanaf € 534 en verblijf in een 4*-hotel nabij Times Square

Heb je zin in een opwindende citytrip? Welcome to New York! Deze culturele hoofdstad is dé plek bij uitstek om je lievelingsmusicals, films en optredens bij te wonen. Je kan epische bezienswaardigheden bezoeken als het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Times Square … enzovoort! Proef van de heerlijke lekkernijen en maak een ritje in een typisch gele taxi. Start spreading the news, you’re leaving today... New York, New Yoooork!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Het gloednieuwe The Aliz Hotel Times Square 4* is ideaal gelegen in het hart van de stad en nodigt je uit voor een verblijf dicht bij Times Square en alle andere bezienswaardigheden van deze wereldstad. Dankzij je strategische locatie optimaliseert je je verblijf in New York en wentel je jezelf op het einde van de dag in luxe en comfort.

Ontdek een stijlvol en trendy hotel, helemaal in de lijn met de stad waarin het zich bevindt. Profiteer van een aangenaam verblijf in een comfortabele omgeving zonder in te boeten aan de typisch New Yorkse authenticiteit.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86573 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €956 $956 Available from: Shedeals