Boek een citytrip naar het bruisende Praag en bewonder de sprookjesachtige architectuur Shedeals Boek een citytrip naar het bruisende Praag en bewonder de sprookjesachtige architectuur

Ben je op zoek naar een citytrip waar je jaren later nog gepassioneerd over kunt vertellen? Dan is Praag voor jou the place to be. Deze magische stad met talrijke bruggen, kathedralen, gouden torens, kerkkoepels en nog veel meer. Praag is een moderne, Europese metropool die garant staat voor een unieke ervaring op vlak van cultuur en entertainment. Tijdens de zomer kan je de prachtige tuinen van het kasteel in Praag bewonderen en in de schaduw uitrusten bij de fonteinen. Maar ook in de winter is deze mooie stad een bezoekje waard, wanneer de stad ondergedompeld is in een gezellige kerstsfeer. Profiteer nu van een korting tot en met -68% op je verblijf!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Panorama Hotel Prague 4*

Je verblijft in het Panorama Hotel Prague 4* op slechts een paar minuten van het centrum. De ideale locatie om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Je kan zo naar het metrostation Pankrac wandelen om de stad in te trekken. Het hotel beschikt over een restaurant waar je de lokale gerechten kunt proeven en over een unieke fitness met een panoramisch uitzicht over de stad.Dankzij het vriendelijke hotelpersoneel blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Eén ding staat vast: er staat u een onvergetelijk verblijf te wachten in Praag!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86572 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €283 $283 Available from: Shedeals