Klaar voor de zomer met de gezichtsverzorging van L’Oréal voor € 39,95 Shedeals Klaar voor de zomer met de gezichtsverzorging van L’Oréal voor € 39,95

Nu de zomerse temperaturen in het land zijn, willen we er elke dag stralend uitzien! Om te werken, naar het strand te gaan, een cocktail te drinken op het terras … Maar je huid heeft hiervoor de nodige verzorging nodig … daarom is dit L’Oréal gezichtsverzorgingspakket net wat je nodig hebt! Alle productjes die je nodig hebt, van dagcrème tot reinigingsmelk, zitten in dit pakket. Het resultaat? Een summerproof huid mét een jongere uitstraling! Voor maar € 39,95 zijn 5 luxueuze beautyproducten van L’Oréal van jou.

Shedealsaanbieding

Bestel nu een pakketje van L’Oréal gezichtsverzorging voor maar € 39,95. Deze bevat een dag- en nachtcrème, reinigingsdoekjes, filler en reinigingsmelk. Alle producten die je nodig hebt voor een stralende huid!

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Wat zit er allemaal in dit pakket?

  • L’Oréal Gezicht - Dagcreme Revitalift Anti Rimpels SPF 50 ml
  • L’Oréal Gezicht - Nachtcreme Extraordinary Oil 50 ml
  • L’Oréal Gezicht - Reinigingsdoekjes Triple Active 25 stuks
  • L’Oréal Gezicht - Revitalift Filler 16 ml.
  • L’Oréal Gezicht - Revitalift Reinigingsmelk 200 ml.

Ontdek de producten van Revitalift

Alle producten van L’Oréal Revitalift zijn ontwikkeld op basis van de laatste innovaties en technologieën in samenwerking met toonaangevende huidexperts en wetenschappers. Daarnaast bevatten de producten hoge concentraties actieve ingrediënten zoals Hyaluronzuur, Pro-Retinol en Adénosine om de tekenen van huidveroudering aan te pakken, met bewezen resultaat.

Dagcrème Revitalift Anti Rimpels

Om de eerste lijntjes en rimpels te verminderen, is het belangrijk om een verstevigende dagcrème te gebruiken. De dagcrème van Revitalift stimuleert een natuurlijke lifting van de huid. De huid wordt strakker en het volume wordt van binnenuit versterkt. De Revitalift Dagcrème is geschikt voor elk huidtype en wordt aangeraden voor vrouwen vanaf 30 jaar.

HET RESULTAAT?

  • Direct: de huid is gehydrateerd en veerkrachtiger.
  • Na 1 week: de huid is verstevigd, strakker en gladder.
  • Na 4 weken: rimpels en fijne lijntjes zijn verminderd.

HET GEBRUIK

's Ochtends een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op een gereinigd gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met de vingertoppen in over het hele gezicht met bewegingen van beneden naar boven.

Revitalift Filler

Revitalift Filler bevat 2 belangrijke ingrediënten: Hyaluronzuur en Fibroxyl. Deze actieve ingrediënten verminderen rimpels en geven de huid haar volume terug.

Na 4 uur is de huid steviger en veerkrachtiger en ze is intens gehydrateerd tot 48 uur. Na 4 weken zijn voorhoofdrimpels en kraaienpootjes aanzienlijk verminderd. Het volume in je gezicht is zichtbaar verbeterd. Zo behoud jij dag na dag je jeugdige uitstraling.

Extraordinary Oil Gezichtscrème

De Extraordinary Oil is een voedende oliecréme die uw huid voedt, verfrist en laat stralen. De zijdezachte, niet vette crème met oliën heeft een aromatische geur en geeft u een plezierig en weldadig gevoel. De huid vindt haar souplesse terug en is direct gevoed waardoor het gaat stralen. De tekenen van vermoeidheid verminderen direct en uw huid wordt steviger met de dag. Het resultaat: een stralende huid die er vitaal uitziet. Breng de dagcrème aan met behulp van de vingertoppen, door middel van ronddraaiende bewegingen

Product #: 86563 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €69.96 $69.96 Available from: Shedeals