Leef als een filmster in een 5*-hotel in Cannes mét champagneontbijt vanaf € 262 Shedeals Leef als een filmster in een 5*-hotel in Cannes mét champagneontbijt vanaf € 262

Ervaar een verblijf vol glamour en luxe! Op naar Cannes, een authentieke stad aan de Côte d'Azur waar de zon altijd schijnt, en geniet er van de zandstranden en het subtropische klimaat. In de streek vind je prachtige steden zoals Nice, maar ook kleinere stadjes als Biot, Grasse en Antibes. En zelfs de Italiaanse grens is maar even rijden... Bovendien slaap je in een legendarisch 5*-hotel, waar heel wat supersterren logeren. Dus waar wacht je nog op?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Leef als een filmster in dit legendarische hotel! Dit geraffineerde hotel heeft in 2013 haar 100-jarig bestaan gevierd. Veel beroemdheden pakken hier hun koffers uit wanneer zij naar de Franse Riviera komen. Het hotel kijkt uit over de baai van Cannes, waar van alles te zien is! Er is een speciaal strandrestaurant en een pier met watersporten en winkeltjes. Beleef zelf ook een unieke ervaring in het Intercontinental Carlton 5*!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86556 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €262 $262 Available from: Shedeals