Boek een luxe citytrip naar het trendy Milaan en verblijf in 4*-hotel vanaf € 169 Shedeals Boek een luxe citytrip naar het trendy Milaan en verblijf in 4*-hotel vanaf € 169

Heb je zin in een uitstapje naar de Italiaanse modehoofdstad? Er is geen betere bestemming te vinden in Europa voor een weekendje shoppen! Bezoek de bakermat van zoveel bekende modehuizen, zoals Gucci, Versace, Dolce & Gabbana en Armani. Maar de belangrijkste stad van Noord-Italië heeft nog zoveel meer te bieden. Het centrum barst van de geschiedenis en architecturale hoogstandjes. De talrijke musea en de iconische kathedralen zoals de Duomo zijn zeker een bezoekje waard. Of neem plaats op een gezellig terrasje op één van de vele pleintjes en proef van de typische sfeer en keuken van de stad. Kortom, de ideale citytrip voor wie op zoek is naar een combinatie van cultuur, geschiedenis, gastronomie en design!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in een hotel met een elegante, luxueuze en moderne stijl. Het Crowne Plaza Milan City 4* is de perfecte uitvalsbasis om Milaan te ontdekken dankzij de ideale ligging in het hart van de stad en de ongekende luxe en comfort. Er is aan alles gedacht om je verblijf zo bijzonder mogelijk te maken en dankzij de schitterende faciliteiten, zoals een fitness, gastronomisch restaurant en een bar, beleef je de tijd van je leven tijdens deze trendy citytrip!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86555 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €615 $615 Available from: Shedeals