3 lieve prentenboeken met wondermooie tekeningen voor kinderen vanaf 3 jaar Shedeals 3 lieve prentenboeken met wondermooie tekeningen voor kinderen vanaf 3 jaar

Laat de fantasie van je kind op hol slaan met deze prachtige prentenboeken van Guido Van Genechten. Met thema’s als feest, babydiertjes en circus veroveren de verhalen sowieso het hart van je zoon of dochter en van jezelf! Voor maar € 19,95 krijg jij 3 mooie prentenboeken in je brievenbus.

Shedealsaanbieding

Bestel een set met 3 prentenboeken van Guido Van Genechten voor maar € 19,95 in plaats van € 46,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de prentenboeken van Guido Van Genechten

“Ben jij ooit naar een neuzenfeest geweest?” : Er bestaan verjaardagsfeestjes, dansfeestjes, eetfeestjes, pakjesfeestjes, nieuwjaarsfeestjes, geboortefeestjes ... maar ben jij al eens uitgenodigd voor een neuzenfeest?

Een vrolijk boek voor iedereen die van partijtjes houdt. Kinderen vanaf 3 jaar mogen komen rondneuzen.

“Hoeveel babypoesjes?” : Alle mama's in dit boek staan op het punt kleintjes te krijgen. Maar hoeveel baby's zullen ze precies op de wereld zetten?

Een lief en grappig geboorteboek op rijm van Guido Van Genechten. Voor kinderen vanaf 2 jaar

“Hondje” : Hondje is verdrietig. Het is zijn baasje kwijt. Zijn baasje draagt grote, zwarte schoenen met veters, rode sokken, een knalgele broek en een jasje met in het knoopsgat een witte bloem die kan huilen. En hij heeft altijd een parapluutje bij zich …

Een aandoenlijk verhaal van Guido van Genechten over een hondje en een baasje die elkaar niet kunnen vinden. Zoek jij mee? Voor speurneusjes vanaf 3 jaar.

Product #: 86553 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €46.85 $46.85 Available from: Shedeals