Set van 3 heerlijk herkenbare prentenboeken met prachtige illustraties van Kas & Saar Shedeals Set van 3 heerlijk herkenbare prentenboeken met prachtige illustraties van Kas & Saar

Ken jij Kas & Saar al? Deze schattige peuters leren jouw kind alles over op het potje gaan, je verjaardag vieren en tijd doorbrengen met opa en oma. Deze heerlijk herkenbare prentenboeken hebben bovendien prachtige illustraties om te bewonderen. Haal dit pakketje van 3 boekjes in huis voor maar € 19,95!

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 3 prentenboeken ( “Kas op het potje”, “Saar is jarig” en “Kas bij opa en oma”) voor maar € 19,95 in plaats van € 44,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de prentenboeken

“Kas op het potje” : Kas mag vanaf nu een echte onderbroek aandoen en op het potje gaan. Dat is wel even wennen. Hij gaat op zijn potje zitten en wacht op een plas, maar er komt niets. Als Kas aan het spelen is, kriebelt er iets in zijn buik en is zijn onderbroek helemaal nat. Na het eten voelt hij opnieuw iets in zijn buik kriebelen. Is Kas deze keer wel op tijd?

In dit heerlijk herkenbare prentenboek leert een jongen op het potje gaan. De warme illustraties laten zien wat daar allemaal bij komt kijken, want het vraagt wel een beetje oefening. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

“Saar is jarig” : Het is een bijzondere dag vandaag. Saar is jarig! De hele dag is een feest. Van mama en papa krijgt Saar een echte poppenwagen en op school zingen alle kinderen voor haar. Ze mag op een stoel gaan staan en krijgt een kroon op haar hoofd. Saar heeft natuurlijk ook voor iedereen lekkers meegebracht. Thuis opent Saar alle verjaardagskaartjes. En dan komen opa en haar vriendjes op bezoek voor taart en spelletjes. Saars verjaardag is de leukste dag van het jaar.

Een herkenbaar en vrolijk verhaal over de belangrijkste dag van het jaar, je verjaardag! Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

“Kas bij opa en oma” : Kas pakt zijn koffertje, want hij gaat logeren bij opa en oma! Opa en oma maken er met Kas een heerlijke dag van. Kas moet erg lachen om hun gekke gewoontes: waarom gaat opa winkelen met een schepje in zijn hand? Hoe komt het dat oma’s logeerbed zo heerlijk warm is? En hond Kees, die doet de gekste dingen …

Een warm en herkenbaar prentenboek over een peuter die heel graag bij zijn grootouders is. Op een grappige manier vertelt Pauline Oud over de speciale band tussen grootouders en hun kleinkinderen. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Product #: 86552 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals