Ontdek de wereld samen met je peuter en Oenny in deze 3 leuke verhaaltjes Shedeals Ontdek de wereld samen met je peuter en Oenny in deze 3 leuke verhaaltjes

Maak kennis met Oenny en zijn vogelvriendje Marcel ! Samen beleven ze de leukste avonturen en spelen ze een heleboel spelletjes. Haal nu een pakketje van 3 vrolijke kinderboekjes in huis voor maar € 19 en verwen je favoriete dierenvriendje(s) met deze leerrijke verhaaltjes van Oenny.

Shedealsaanbieding

Bestel het pakketje van 3 vrolijke kinderboeken (“Oenny”, “Oenny en het weer” en “Oenny telt van 1 tot 10”) voor maar € 19 in plaats van € 38,85.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over dit boekenpakket

  • “Oenny” : Ontmoet Oenny en zijn vogelvriendje Marcel. Ze zijn onafscheidelijk en maken er een leuke dag van. Kijk je mee?Een vrolijk boekje over samen de wereld ontdekken. Oenny en Marcel veroveren ieders hart. Voor dierenvriendjes vanaf 3 jaar.
  • “Oenny en het weer” : Ontmoet Oenny en zijn vogelvriendje Marcel. In dit boekje maken ze kennis met het weer. En dat doen ze samen met jou!Een vrolijk boekje over samen de wereld ontdekken. Oenny en Marcel veroveren ieders hart. Voor dierenvriendjes vanaf 3 jaar.
  • “Oenny telt van 1 tot 10” : Oenny en zijn vriendje Marcel vervelen zich. 'Laten we verstoppertje spelen!' fluit Marcel. Oenny begint te tellen: 'Eén, twee, tien! Wie niet weg is, is gezien!' Zo tel je niet van één tot tien, legt Marcel uit. Maar hoe moet het dan wel?Een vrolijk boekje over samen verstoppertje spelen en samen leren tellen. Voor dierenvriendjes vanaf 3 jaar.
Product #: 86551 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €38.85 $38.85 Available from: Shedeals