Abonneer je op Libelle en krijg als welkomstcadeau een Brabantia Serveerset voor maar € 14,75 euro/maand Shedeals Abonneer je op Libelle en krijg als welkomstcadeau een Brabantia Serveerset voor maar € 14,75 euro/maand

Heb je het ook al gemerkt? De zomer klopt aan je deur. Tintelt het vanbinnen om te genieten van dit zonovergoten seizoen? Dan hebben wij een gouden tip voor jou, je gezin en je thuis: lees Libelle, het magazine boordevol hartverwarmende inspiratie voor moderne vrouwen zoals jij. Voor maar 14,75 euro per maand verras je jezelf met een heleboel leesplezier! Bovendien krijg je er ook een geweldig welkomstcadeau bij : de praktische serveerset van Brabantia. Die brengt jou ook culinair helemaal in de zomersfeer!

Shedealsaanbieding

Jij kiest voor het leesplezier en de inspiratie van Libelle en krijgt elke week een Libelle in de brievenbus (52 nummers in totaal), 6 themanummers, onbeperkte toegang tot Libelle digitaal + gratis Libelle kalender, en dat voor maar 177 euro (14,75 euro x 12 maanden) in plaats van 206 euro (de totale winkelprijs). Uiteraard krijg je ook de praktische serveerset van Brabantia cadeau.

Waarom voor een Libelle-abonnement kiezen?

  • Elke week valt de nieuwe Libelle in je bus. Wedden dat je echt uitkijkt naar dit moment?
  • Gezellig dikke Libelle-themanummers. Over de moestuin en kruiden, over de seizoenen, over feesten ... en over nog veel meer onderwerpen die jou echt boeien.
  • Neem Libelle overal mee op je smartphone of tablet. Je krijgt immers online toegang tot alle artikels. Handig om tijdens het koken een recept te bekijken.

Meer informatie over de serveerset van Brabantia

Wie zon zegt, zegt genieten. In goed gezelschap, met een drankje en lekkere hapjes. Daarom verwelkomt Libelle jou graag met deze praktische serveerset van Brabantia. Ideaal om op een zomerse dag de passende hapjes op tafel te toveren. Hiernaast vind je alvast wat inspiratie. Zin in meer? In je Libelle, uiteraard.

Ontdek je cadeau

  • De kleine keramieken schaaltjes zijn perfect voor je sauzen en tapas. Wat dacht je van kerstomaatjes, olijven, tapenade of humus?
  • Brood snijden doe je op de plank uit bamboehout. Deze kan je ook gebruiken als deksel voor de grote kom.
  • De grote kom staat stijlvol op je tafel. Of gebruik hem in de oven, om heerlijke gerechten klaar te maken.
Product #: 86542 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €17.17 $17.17 Available from: Shedeals