Abonneer je nu op Flair en ontvang gratis een fles Lucky N°4 Clover gin t.w.v. € 49 Shedeals Abonneer je nu op Flair en ontvang gratis een fles Lucky N°4 Clover gin t.w.v. € 49

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer de tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van een heleboel extra voordelen. Abonneer je nu op Flair voor maar € 12,25 per maand en krijg een fles Lucky N°4 Clover Gin cadeau ter waarde van € 49! Met een heerlijke gin tonic in de hand, ben jij misschien binnenkort een trotse Flairlezeres!

Shedealsaanbieding

Je leest Flair een jaar lang tegen een voordeelprijs: slechts € 12,25 per maand. En daarbovenop krijg je deze lekkere Lucky N°4 Clover ginset t.w.v. € 49 als welkomstgeschenk! Deze exclusieve set bevat: 1 fles Lucky N°4 Clover gin met 2 bijpassende Clover onderleggers.

Ontdek je welkomstgeschenk

Er waren eens drie zussen, die in de al zo verzadigde ginmarkt, een totaal eigen plaatsje veroverden met hun eigengereide, kwaliteitsvolle Clover Gin. Een uniek smakenpallet met een geparfumeerde geur en zachte smaak.

O ja, we vergeten het geheime ingrediënt nog: klaver

Naast een extra smaakmaker is het een mooie verwijzing naar de emotionele en zakelijke band tussen de drie zussen, die hun gin zelf bottelen en zachtjes aan ook het buitenland willen veroveren. Een gouden smaak op basis van een fusie van kruiden en citrus. Groene thee, kardemom en bergamot werden hier heerlijk gebalanceerd met clementine. De perfecte manier om elke gelegenheid te vieren!

Waarom kies je voor Flair?

  • Je krijgt Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.
  • Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes.
  • Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties en workshops.
  • Je krijgt exclusieve kortingen.
  • Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op tablet.
Product #: 86529 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12.25 $12.25 Available from: Shedeals