Ontdek de dierenwereld met heel het gezin in Pakawi Park (Olmense Zoo) Shedeals Ontdek de dierenwereld met heel het gezin in Pakawi Park (Olmense Zoo)

Olmense Zoo wordt Pakawi Park! Sinds kort verblijven in de dierentuin twee jonge Bengaalse tijgers: Paka en Awi. Vandaar de nieuwe naam voor de familiale dierentuin in Olmen.

Een bezoek aan de Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt voor slechts € 15.

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel hier je voucher voor de Olmense Zoo voor slechts € 15 i.p.v. € 22.

Om van de aanbieding te genieten print je de voucher uit en wissel je hem ter plaatse in.

Meer info:

Zie, doe en beleef!

In Pakawi Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen.
Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin.

Pakawi Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. We willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

Praktische informatie

  • Adres: Bukenberg 45, 2491 Olmen
  • Openingsuren: elke dag open van 10 tot 18 uur, kassa open tot 17 uur.
  • T +32 14 30 98 82
  • info@olmensezoo.be
Product #: 86528 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €22 $22 Available from: Shedeals