5*-verblijf vlak aan de Olympusberg in Griekenland inclusief spa, halfpension en vlucht Shedeals 5*-verblijf vlak aan de Olympusberg in Griekenland inclusief spa, halfpension en vlucht

Welkom in het land van de goden! Met zijn kristalheldere water, vurige zon en eeuwenoude overblijfselen is Griekenland een gevarieerde vakantiebestemming die iets te bieden heeft voor iedereen. We nemen je mee naar de Olympus Riviera tussen de dorpjes Litochoro en Dion, met zijn oude stad en een van de belangrijkste musea van het land. Je logeert vlak aan zee en aan de voet van de Olympusberg, omringd door authenticiteit en de typische Griekse gastvrijheid. Ook de tweede belangrijkste stad van het land, Thessaloniki, ligt vlakbij. Hier vind je tal van musea, byzantijnse kerken, Ottomaanse monumenten en tal van kleine winkeltjes.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Op een bijzondere locatie tussen de zee en de bergen treft u uw 5* hotel. Dit stijlvolle adresje werd volledig gerenoveerd in 2012 en biedt vandaag hedendaagse interieurs, spectaculaire uitzichten en moderne faciliteiten. Een volledige onderdompeling in een wereld van luxe wacht op je met directe toegang tot het strand. Verder vind je hier verschillende zwembaden, een indrukwekkende spa van 1200 m² en heerlijke gastronomie. De perfecte uitvalsbasis om compleet te relaxen en op verkenning te gaan in de omgeving!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86515 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €449 $449 Available from: Shedeals