Reis naar Cascais, Portugal en verblijf in een 5*-hotel incl. ontbijt, spa en VIP ontvangst Shedeals Reis naar Cascais, Portugal en verblijf in een 5*-hotel incl. ontbijt, spa en VIP ontvangst

Op zoek naar een paradijsje niet al te ver van huis? Dan is dit de aanbieding voor jou: een strandvakantie onder de Portugese zon vlak bij Lissabon! Het hotel ligt in een weelderige, groene omgeving op 30 km ten westen van Lissabon, op slechts enkele minuten van de Atlantische Oceaan, in het hart van Quinta da Marinha in Cascais. De stad ligt vlakbij, met een prachtige baai met een wit zandstrand en een vissershaven. De koninklijke familie van Portugal kwam hier graag vakantie vieren en je zal begrijpen waarom... Schitterende stranden, gezellige steden met bijzondere architectuur en weelderige natuur. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het Sheraton Cascais Resort 5*, gelegen in het chique Cascais, op slechts 4 minuten rijden van de Atlantische Oceaan. Het resort biedt luxe en elegantie: met fantastisch personeel en een uitgebreide spa voor ultieme ontspanning. Ideaal voor zowel sportievelingen als mensen die rustig willen relaxen! Verder zijn er bij het hotel zwembaden, kan je overheerlijke gerechten proeven in het restaurant en maak je romantische avondwandelingen in de mooie, grote tuin.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86514 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €415 $415 Available from: Shedeals