De Design on Air-tentoonstelling in Grand Hornu laat je ademhalen van 23 juni tot 13 oktober Shedeals De Design on Air-tentoonstelling in Grand Hornu laat je ademhalen van 23 juni tot 13 oktober

Van het onzichtbare tot het immateriële. Van alomtegenwoordigheid naar vitaal. Zonder lucht is er geen leven mogelijk op aarde. Wetenschappers en filosofen delen met hedendaagse ontwerpers hun fascinatie voor de lucht. De Design on Air-tentoonstelling, gehouden in de CID, onderzoekt de relatie tussen design en lucht, de meest onwerkelijke en tegelijkertijd de meest essentiële van de vier elementen. De tentoonstelling is georganiseerd rond zes spontane associaties tussen lucht en design. Er zijn zo'n tachtig projecten geselecteerd, zowel internationale ontwerpers als jonge talenten uit binnen- en buitenland. Altijd op een lichte lucht, geniet van de Summer 2019. Activiteiten in de blauwe lucht van Grand Hornu, de hele zomer.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals krijg je € 3 korting op de toegangsprijs voor volwassen bij de Design on Air-tentoonstelling in CID Grand Hornu.

Breng je afgeprinte voucher mee op de dag van je bezoek om van de korting te genieten.

Deze actie is geldig van 21/06/2019 t.e.m. 13/10/2019.

Praktische informatie

  • Adres : Rue Sainte-Louise, 82 - 7301 Hornu
  • Téléphone : 065/652121
  • Site : www.cid-grand-hornu.be
  • Openingsuren: het hele jaar van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u
Product #: 86502 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals