Duoticket voor het Zandsculpturenfestival Oostende Sand City Dreams Shedeals Duoticket voor het Zandsculpturenfestival Oostende Sand City Dreams

Artiesten uit de hele wereld creëren een droomstad in zand vol emoties en avontuur. Ontdek deze bijzondere tentoonstelling op het Groot Strand van Oostende. De leukste stad van het land staat op het strand, met de grappigste inwoners op het zand, want om elke hoek schuilt een verrassing … Je betaalt dankzij Shedeals maar € 12 voor een duoticket voor het Zandsculpturenfestival Oostende Sand City Dreams.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals krijg je nu bij aankoop van 1 toegangsticket het tweede gratis.
Zo betaal je slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket voor het Zandsculpturenfestival Oostende Sand City Dreams

150 sculpturen op het formaat van je smartphone voor de beste zomerfoto

Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende.

De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het Zandsculpturenfestival in Oostende staat vermeld in het Guinness Book of Records sinds 2010 als grootste festival in z’n soort.

Praktische info

  • Van zaterdag 22 juni t.e.m. zondag 8 september 2019
  • Elke dag van 10u tot 19u
  • Op het Groot Strand van Oostende aan het Zeeheldenplein (tussen het station en het casino)
  • *Meer info over het zandsculpturenfestival vind je HIER.
Product #: 86498 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals