Duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2019 Shedeals Duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2019

Op vrijdag 6 september vindt hét atletiekevent van het jaar weer plaats, namelijk de AG Memorial Van Damme. De sportieve afsluiter van de IAAF Diamond League verenigt alle toppers uit de atletiekwereld. Bovendien belooft het een onvergetelijke avond te worden voor jong en oud met muziek, vuurwerk en veel ambiance en jij kan er bij zijn aan een extra voordelige prijs!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 49,99 in plaats van € 75 voor een duoticket voor de AG Memorial Van Damme 2019 op vrijdag 6 september in het Koning Boudewijnstadion.  De plaatsen bevinden zich in tribune 2, blok S en R. 

Hoe ga je te werk?

Download je tickets via deze link en met de vouchercode onder de barcode (beginnend met AGMVD) die je vindt op jouw persoonlijke voucher. Je kan deze voucher ter plaatse omruilen voor een programmaboekje.

Meer informatie over de Memorial Van Damme

Wil je atleten van wereldklasse in actie zien? Dat is mogelijk op de AG Memorial Van Damme, op 6 september in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Jarenlang was de Memorial een avant-gardistisch evenement in de atletiek en introduceerde ze bijvoorbeeld de eerste muziek, vuurwerk, drums, een dynamische presentatie van atleten en nog veel meer. Je mag deze internationale atletiekwedstrijd en de finale van de 14 IAAF Wereldkampioenschappen niet missen. Het belooft weer een ongelooflijke gebeurtenis te worden en je kunt er bij zijn voor de helft van de prijs. 

Product #: 86477 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €75 $75 Available from: Shedeals