Verwen jezelf met een jaarabonnement op Feeling en krijg 1 gratis nummer + 1 douchegel van RainPharma (500 ml) cadeau! Shedeals Verwen jezelf met een jaarabonnement op Feeling en krijg 1 gratis nummer + 1 douchegel van RainPharma (500 ml) cadeau!

Altijd al een abonnement op Feeling willen nemen? De beste adressen in jouw buurt, exclusieve interviews, sterke getuigenissen en de laatste updates op gebied van mode, beauty en lifestyle. En dat allemaal recht in je brievenbus. Het is nú het moment om een abonnement te nemen op Feeling, want je krijgt niet alleen een jaar lang Feeling (12 edities + 4 x Feeling GOLD) voor € 66 maar ook nog + 1 gratis nummer & + 1 douchegel van RainPharma (500 ml) t.w.v. € 29!

Shedealsaanbieding

Koop nu een abonnement op Feeling voor 12 maanden en betaal slechts € 66 in plaats van € 77,4 voor 12 edities van Feeling + 4 x Feeling GOLD + 1 gratis nummer én 1 douchegel van RainPharma ( 500 ml) t.w.v. € 29!

FRIS, FRUITIG EN 100% BELGISCH

Met deze 100% Belgische, geconcentreerde, plantaardige douchegel geniet ook je huid volop van je dagelijkse douche. De Skin Wash Orange, een heerlijk geurende en verkwikkende douchegel van RainPharma, bevat geen zeep of detergenten en maakt je huid schoon zonder ze uit te drogen. 1 druppel volstaat voor je handen, 1 pomp voor je hele lichaam, 1 flacon voor een heel jaar douchen voor 1 persoon.

WAAROM ABONNEREN OP FEELING?

1. ELKE MAAND EEN PORTIE ME-TIME

Je verdient een momentje op jezelf en Feeling is dé ideale invulling van zo’n me-momentjes. Ontspan je volledig en geniet van een magazine boordevol luxueuze pagina’s om bij weg te dromen.

2. UNIEKE EN VERRIJKENDE REPORTAGES

Naast de nieuwste mode, coolste beautysnufjes en een flinke portie lifestyle, bieden onze experten jouw boeiende human interest reportages.

3. DE NIEUWSTE HOTSPOTS DIE JE NIET MAG MISSEN

De redactie selecteert speciaal voor jou de niet-te-missen adresjes in België en het buitenland. Ook online kan je trouwens heel wat leuke hotspots ontdekken!

Product #: 86456 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €77.4 $77.4 Available from: Shedeals