Geniet van € 5 korting op een waterfilterkan van BRITA en verlaag je ecologische voetafdruk Shedeals Geniet van € 5 korting op een waterfilterkan van BRITA en verlaag je ecologische voetafdruk

Hou je niet van de smaak van leidingwater en ben je het zat om tientallen flessen water uit de supermarkt te moeten dragen? Kies dan voor een BRITA waterfilterkan! Deze gebruiksvriendelijke kan filtert het kraantjeswater, zorgt voor een aangename smaak en beschermt je huishoudelijke apparaten tegen verkalking. Dankzij deze waterfilterkan draag jij je steentje bij om onze planeet groener te maken doordat je minder plastic afval creëert en daarbovenop krijg je nog eens € 5 korting bij een minimum orderbedrag van € 20.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals krijg je € 5 korting* bij een minimumaankoop van € 20 met de vouchercode BRITABE19.

*Geldig bij een minimum orderbedrag van € 20. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 39. Deze aanbieding is geldig t.e.m. 30/06/2019.

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de website van BRITA. Voeg de gewenste producten toe aan je winkelmandje en gebruik de vouchercode BRITABE19 om van € 5 korting te genieten, bij een minimumaankoop van € 20.

Product #: 86452 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals