Maak zelf je bruiswater met de SodaStream Spirit Black + gratis tripack flessen! Shedeals Maak zelf je bruiswater met de SodaStream Spirit Black + gratis tripack flessen!

‘Eerst water de rest komt later.’ De zomer komt eraan en dan is veel water drinken essentieel om de hete temperaturen te overleven. Ben je het echter beu om wekelijks naar de supermarkt te gaan voor een nieuwe voorraad? Krijgt je partner het stilaan in zijn rug door de pakken of bakken bruiswater naar binnen te brengen? Dan heeft Shedeals dé oplossing. Koop de Spirit Black van Sodastream en maak je bruiswater simpelweg zelf. Dankzij het extra tripack flessen kan je meteen van start gaan en dit voor maar € 69,99!

Shedealsaanbieding

Bestel de Spirit Black voor maar € 69,99 i.p.v. € 114,98 en krijg er een tripack flessen van 1 l gratis bovenop.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Dankzij dit bruiswatertoestel tover je je kraantjeswater in een handomdraai om in heerlijk bruiswater. Kies zelf of je voor licht – medium of sterk bruisend gaat. Je duwt simpelweg op de handige drukknop om de bruis toe te voegen. Bovendien is deze Sodastream goed voor het milieu. Dankzij de herbruikbare flessen bespaar je heel wat plastic flessen uit. Think green!

Product #: 86444 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €114.98 $114.98 Available from: Shedeals