Zet jezelf in de bloemetjes en ga met 2 voor de prijs van 1 naar tuinbeurs La Fête de Jardins & Loisirs Shedeals Zet jezelf in de bloemetjes en ga met 2 voor de prijs van 1 naar tuinbeurs La Fête de Jardins & Loisirs

Zin in een dagje uit met het hele gezin? Een uitstap met 100% tuinplezier? Boordevol leuke activiteiten? Het kan op het tuinevenement ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ in het prachtige provinciaal domein Chevetogne in de Belgische Ardennen. Je vindt hier alles terug voor je tuin, terras, moestuin enzovoort! Zo’n honderdtal standhouders verkopen hun kwalitatief hoogstaande producten zoals bloemen, planten, fruit, tuingereedschap – en decoratie … Bovendien kan je ook luisteren naar boeiende tuinlezingen, de prachtige bloemendecoraties in het kasteel ontdekken en bovenal, zorgeloos genieten met je gezin.

Wat houdt deze aanbieding in?

Met Shedeals ga je nu met z’n twee voor de prijs van één naar ‘La Fête de Jardins & Loisirs’. Je betaalt dus slechts € 10 in plaats van € 20 voor twee toegangstickets.

KINDERPARADIJS

Ben je tussen 8 en 12 jaar, dan kan je meedoen aan een gratis tuinwedstrijd waarin je je groene vingers kan tonen tijdens allerlei leuke doe- en denkproeven! Daarnaast kunnen kinderen hun hartje ophalen in 10 spectaculaire speeltuinen, goed voor uren ravotplezier! Het rode treintje is dan weer een belevenis op zich.

PRACHTIG DOMEIN

Chevetogne is gelegen in één van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen – tussen Rochefort en Ciney – en daarom alleen al een uitgelezen bestemming om een bijzonder aangename dag door te brengen in het gezelschap van familie en vrienden. Dit domein van 550 hectare is een ode aan de natuur en de tuinen. Ontdek de landschapstuin, de woodland garden, de geneeskrachtige plantentuin, de braamstruikentuin,… Liefst 12 thematuinen wachten op jou!

Naast de vele wandelroutes kan je ook minigolfen, voetballen, tennissen en zwemmen. Voor de romantische zielen zijn er leuke boottochtjes. Vergeet ook je natuurkennis niet bij te spijkeren in het museum!

Praktische informatie

  • Wat? La Fête de Jardins & Loisirs
  • Wanneer? Donderdag 30 mei 2019 van 10–18 uur
  • Waar? Provinciaal Domein Chevetogne, 5590 Chevetogne (Provincie Namen) E411 Namen – Luxemburg, afrit 22
Product #: 86443 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €20 $20 Available from: Shedeals