Maak zelf je bruiswater met de SodaStream Spirit Black + gratis tripack herbruikbare flessen! Shedeals Maak zelf je bruiswater met de SodaStream Spirit Black + gratis tripack herbruikbare flessen!

Zeult jouw papa wekelijks met plastic flessen bruiswater? Dan is de SodaStream Spirit Black met 3 herbruikbare flessen iets voor hem! Een cool design voor in de keuken om gemakkelijk zelf bruiswater te maken op een duurzame manier! Wist je dat je nog meer smaak aan jouw lekkere bruiswater kunt toevoegen met de siropen? Mmm! Koop de Spirit Black van Sodastream en maak je bruiswater simpelweg zelf. Dankzij het extra tripack herbruikbare flessen kan je meteen van start gaan op een duurzame manier en dit voor maar € 69,99!

Shedealsaanbieding

Bestel de Spirit Black voor maar € 69,99 i.p.v. € 114,98 en krijg er een tripack herbruikbare flessen gratis bovenop.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Dankzij dit bruiswatertoestel tover je je kraantjeswater in een handomdraai om in heerlijk bruiswater. Kies zelf of je voor licht – medium of sterk bruisend gaat. Je duwt simpelweg op de handige drukknop om de bruis toe te voegen. Bovendien is deze Sodastream goed voor het milieu. Dankzij de herbruikbare flessen bespaar je heel wat plastic flessen uit. Think green!

Product #: 86421 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €114.98 $114.98 Available from: Shedeals