Je eigen luxe vrijstaande villa voor 6 personen aan de waterkant in Waterpark Belterwiede Shedeals Je eigen luxe vrijstaande villa voor 6 personen aan de waterkant in Waterpark Belterwiede

Welkom in Waterpark Belterwiede! Dit prachtige vakantiepark in Overijssel bestaat uit villa’s die aan het water liggen en zelfs een eigen steiger hebben. Ideaal om te vissen, varen op het water of te genieten van een gezellig diner op je eigen terras. Met plek voor 6 mensen kom je in je vakantiehuisje nooit ruimte tekort! Dankzij deze topaanbieding betaal je slechts € 9 p.p. in plaats van € 14, dus laat deze kans zeker niet liggen ;-) .

Goed om te weten

Niet inbegrepen in deze aanbieding zijn €1,10 toeristenbelasting per persoon per nacht, €65 borg, €60 eindschoonmaakkosten, €8 voor bedlinnen per persoon. Dit dient direct aan het vakantiepark te worden betaald.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 86415 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14 $14 Available from: Shedeals