Reis naar het prachtige eiland Sardinië in Italië en geniet van een 4*-verblijf incl. halfpension & spa Shedeals Reis naar het prachtige eiland Sardinië in Italië en geniet van een 4*-verblijf incl. halfpension & spa

Ben je je hart verloren aan Italië? Dan is Sardinië, een prachtig eiland in het midden van de Middellandse Zee, jouw volgende reisbestemming! Hier kom je voor de natuur, de rust, de culturele bezienswaardigheden, de geschiedenis van het eiland en de adembenemende uitzichten! Koel af in de azuurblauwe zee of maak een tocht rond het eiland, je zal hier zeker iets vinden om te doen... Al is dat 'iets' misschien 'niets'! Tussen de talloze olijfbomen dartelen vele dieren zoals schapen, paarden en herten. Bovendien zijn hier ook vele vogelsoorten te bewonderen.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het Arbatax Park Resort Dune 4*, gesitueerd in het hart van een weelderig stukje natuur en op een 'bijna' privé-eiland. Het domein waarop het hotel staat, beslaat 40 hectare en omvat een uitgebreide lokale fauna en flora.

Wat is er beter dan op een domein als dit te verblijven waar je kan genieten van de prachtige natuur, eropuit kunt trekken naar de dorpjes of gewoonweg aan het water op het privéstrand kunt relaxen? De ideale bestemming voor het hele gezin of als romantisch uitje!

Speciaal voor jou: een welkomstdrankje bij aankomst! Verblijf je minimaal 7 nachten in het resort? Dan krijg je ook een gratis transfer van de luchthaven naar het resort aangeboden.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86412 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €542 $542 Available from: Shedeals