Spendeer een romantisch weekendje in Venetië incl. ontbijt & vroege check-in vanaf € 221 Shedeals Spendeer een romantisch weekendje in Venetië incl. ontbijt & vroege check-in vanaf € 221

Elegantie, romantiek en la dolce vita … zo kan je Venetië perfect beschrijven. Je wordt onmiddellijk gecharmeerd door de stad tijdens een wandeling door de smalle straatjes barstensvol typische restaurantjes, cafés en souvenirwinkels waar je de bekende Venetiaanse maskers kan kopen. Boek nu al een romantisch weekendje weg vanaf € 221, inclusief vlucht!

Wandel naar het San Marcoplein waar je begroet wordt door de Campanile klokkentoren, bewonder het panoramische uitzicht op de eilanden en de lagune en maak zeker een gondeltochtje tot aan de bekende Rialtobrug. Kom met je partner of met vrienden om het iconische carnaval bij te wonen of ervaar de magie van Venetië op elk moment van het jaar. Volg ons en laat je verleiden door La Serenissima!

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Aan het Canal Grande in het hartje van Venetië, op slechts enkele meters van de bekende Rialtobrug, vind je het Hotel H10 Palazzo Canova 4*. Dit nieuwe en luxueuze hotel is gevestigd in een pand uit de 19e eeuw en werd met heel veel smaak gerestaureerd. De authentieke architectuur en traditionele Venetiaanse inrichting wordt aangevuld door eigentijdse elementen en moderne voorzieningen.
Bewonder het typische glaswerk van Murano, de Venetiaanse wandtapijten en de weelderige stoffen. Dit hotel beschikt over elegante kamers, een restaurant, een terras en een bar op de hoogste verdieping met spectaculair uitzicht op het Canal Grande.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86411 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €518 $518 Available from: Shedeals