Ontdek het gloednieuwe Musea Sculpta museum en zijn 3D-meesterwerken in Brugge Shedeals Ontdek het gloednieuwe Musea Sculpta museum en zijn 3D-meesterwerken in Brugge

In Brugge heeft een gloednieuw museum de deuren geopend: Musea Sculpta, een ruimte waar meesterwerken van de Vlaamse Primitieven herschapen zijn in gips. 40 artiesten hebben er 2 maanden lang aan gewerkt met als resultaat: enkele bekende schilderijen van Jeroen Bosch, Jan Van Eyck, Hans Memling en vele andere meesters, die omgetoverd zijn tot grote wandsculpturen. Door het 3D-effect toe te voegen aan de werken, ziet het er allemaal veel echter uit. Wil je eens een kijkje nemen? Dankzij Shedeals kan je met 2 personen voor de prijs van 1 al deze prachtige kunstwerken bewonderen.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals ga jij met 2 voor de prijs van 1 naar Musea Sculpta in Brugge. Je betaalt slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket.

Hoe ga je te werk? Door 1 duovoucher te kopen, heb je toegang voor 2 bij Musea Sculpta. De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop en is geldig als toegangsticket tot het museum. Je dient deze dus ter plaatse in te wisselen. Vergeet geen afgeprint exemplaar mee te nemen op de dag van je bezoek! 

Praktische informatie

Waar? Mariastraat 10, 8000 Brugge
Wanneer? Alle dagen geopend van 10h – 18h

Product #: 86405 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals