Avontuur, afdaling van de Lesse, boten en cruises op de Maas bij Dinant Evasion Shedeals Avontuur, afdaling van de Lesse, boten en cruises op de Maas bij Dinant Evasion

Een ontspannen dagje uit, vol plezier en sensatie voor jong en oud? Je vindt het bij Dinant Evasion! Vaar met een kajak de Lesse af in een prachtig landschap langs rotsen bezaaid met kastelen. Waag je aan een "deathride», probeer een kabelbaan of een “touwbrug” in het park Dinant Aventure. Geniet van een rondvaart op de Maas aan boord van een groot schip of bestuur zelf een electrisch fluisterbootje. Bij Dinant Evasion kun je kiezen uit meer dan dertig activiteiten! Plan uw activiteitenweekend en boek uw kamer in ons hotel “Aquatel”, gelegen in het hart van onze infrastructuren om het beste uit uw verblijf te halen. Bekijk onze activiteitenkalender voor de zomer op onze website. Geniet van 20% korting als je minstens twee activiteiten boekt en deze bon aan de kassa's toont!

Shedealsaanbieding

Bij aankoop van deze voucher krijg je 20% korting op de totale prijs (exclusief opties) als je 2 activiteiten reserveert voor max. 4 personen. Niet geldig tijdens weekends en feestdagen. Niet cumuleerbaar met andere acties. Reserveren verplicht.

Praktische info

  • Adres: Place Baudouin 1er 2, 5500 Dinant,
  • Tel : 082-22 43 97
  • e-mail : info@dinant-evasion.be
  • www.dinant-evasion.be
  • Openingsuren: het hele jaar door, elke dag van 8 tot 18 uur.
  • Voucher niet geldig tijdens weekends en feestdagen
Product #: 86388 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals