Een overnachting aan de top van Mont Saint Aubert halfpension voor 67,50 € per persoon * Shedeals Een overnachting aan de top van Mont Saint Aubert halfpension voor 67,50 € per persoon *

Doordrenkt met geschiedenis blijft Doornik je verbazen en Mont Saint Aubert zal natuurliefhebbers verrassen. Gelegen op de top van Mont Saint Aubert (5 km van Doornik), stelt Floreal Le Panoramique je 46 kamers met panoramisch zicht, een brasserie met grote zonneterrassen en een kinderspeelpark met rodelbaan voor. Dankzij Shedeals profiteer je van een speciale aanbieding in juli en augustus: 1 nacht in een tweepersoonskamer + ontbijt + avondmaaltijd + een welkomstcocktail: 67,50 € per persoon *.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals profiteer je van een speciale aanbieding in juli en augustus: 1 nacht in een tweepersoonskamer + ontbijt + avondmaaltijd in pension menu + een welkomstcocktail: 67,50 € per persoon *.

Toeslag voor éénpersoonkamer : € 20
Enfant < 12 jaar : € 25

*offerte geldig vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2019.

De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop. Je dient deze dus ter plaatse in te wisselen om van deze korting te genieten.

Praktische informatie

Product #: 86369 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals