Beleef een unieke ervaring bij educatief kunstmuseum Mudia in Redu Shedeals Beleef een unieke ervaring bij educatief kunstmuseum Mudia in Redu

Kunstkenner of helemaal niet, wat je achtergrond ook mag zijn, in Mudia leer je kunst beter begrijpen en appreciëren. Aan de hand van 300 originele werken van bekende namen zoals Rops, Magritte, Brueghel, Véronese, Spilliaert, Mucha, Klimt, Warhol kom je meer te weten over de geschiedenis van de kunst. Schilderijen, sculpturen, tekeningen, maar ook striptekeningen, fotografie en cinema passeren de revue in een ludiek, educatief en high-tech parcours. Dankzij een zestigtal attracties zoals spelletjes, een geanimeerd schilderij, video’s en grappige tests leer je al spelend bij over kunst. Ideaal om samen met vrienden of het gezin te beleven en perfect te combineren met een natuuruitstap.

Shedealsaanbieding

Bij aankoop van 2 toegangstickets, krijg je 1 toegangsticket gratis.
De korting is geldig bij de persoon met het laagste tarief en is niet combineerbaar met andere kortingen. De korting is geldig van 1 juli tot 31 augustus 2019. De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop. Je dient deze dus ter plaatse in te wisselen om te genieten van de korting.

Praktische info

  • Adres: Place de l'Esro 61 - 6890 Redu
  • Tel : 061/51 11 96
  • Website : www.mudia.be
  • Openingsuren : elke dag tijdens schoolvakanties, de rest van het jaar van woensdag tot en met zondag, evenals op feestdagen.
Product #: 86368 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals