Maak je eigen cosmetica dankzij smoet, een uniek concept van o.a. James Cooke, nu aan 30% korting! Shedeals Maak je eigen cosmetica dankzij smoet, een uniek concept van o.a. James Cooke, nu aan 30% korting!

Maak kennis met smoet., een uniek en innovatief Do It Yourself concept waar James Cooke en Annelies Awouters de fiere oprichters van zijn. Je creëert zelf je eigen, 100% natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten in functie van je persoonlijke voorkeuren. Je kiest je eigen geuren, kleuren en toepassingen van kop tot teen en bereidt ze vervolgens gewoon bij je thuis. De DIY bereidingen zijn gemakkelijk in gebruik en bezorgen je een instant gevoel van tevredenheid, plezier en ontspanning! Wil je dit fantastisch, duurzaam concept eens uitproberen? Surf dan snel naar de webshop van smoet en geniet van korting op je bestelling dankzij Shedeals!

Shedealsaanbieding

Surf naar de webshop van “smoet.” en geniet van 30% korting op je bestelling dankzij de kortingscode SHEDEALS30.

100 % natuurlijke ingrediënten

Smoet selecteert enkel 100% natuurlijke, veilige en niet op dieren geteste producten. De smoet. ingrediënten zijn van de hoogste puurheid en bevatten geen controversiële bewaarmiddelen, minerale oliën uit de petrochemie of tal van andere toxische of kankerverwekkende stoffen (parabenen, sulfaten, glycolen, formaldehyde, PEG, parafine, petroleum derivaten, triclosan, …). De producten zijn daarom ook uitermate geschikt voor de consument overgevoelig aan de conventionele cosmetica.

Onze Flair-collega's gingen een kijkje nemen bij de nieuwe beautylijn van Smoet. :

Product #: 86360 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals