Stap binnen in een Arabisch sprookje en verblijf in Marrakech incl. vlucht en ontbijt Shedeals Stap binnen in een Arabisch sprookje en verblijf in Marrakech incl. vlucht en ontbijt

Beleef een vakantie van duizend-en-een nacht in Marrakech! Van de Medina tot de oude stadsmuren, weelderige paleizen en alle verschillende tinten oker, purper en rood... je wordt bij elke stap betoverd. En dan hebben we het nog niet gehad over het fantastische uitzicht op het Atlasgebergte, het lekkere eten en de unieke sfeer op het Djemaa el Fna plein. Pak snel je koffers!

La Villa Les Palmiers de l'Oasis

In het hartje van een palmentuin op slechts enkele minuten van het stadscentrum en één van de mooiste golfbanen van de stad, wacht Villa Les Palmiers de l'Oasis. Je verblijf in de "Rode Stad" wordt onvergetelijk dankzij de schitterende voorzieningen die complete ontspanning garanderen. En dat alles in een uniek kader midden in de natuur. Behalve palmbomen vind je hier ook sinaasappelbomen, olijfbomen, laurierstruiken en bougainvillea. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86346 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €234 $234 Available from: Shedeals