Reis naar zon, zee en strand in Blanes, Spanje en geniet van volpension vanaf € 152 p.p. Shedeals Reis naar zon, zee en strand in Blanes, Spanje en geniet van volpension vanaf € 152 p.p.

Ben je op zoek naar een vakantie waar je kan kiezen tussen strand, zwembad en de zon van de Costa Brava? Welkom in Blanes, een kleine stad in de provincie Gerona, gelegen aan de Middellandse Zee. Je kan kiezen uit de vele activiteiten die de badplaats te bieden heeft voor een onvergetelijke vakantie!
Ontdek het historische centrum met zijn kleine straatjes en monumenten, de prachtige stranden en baaien waar je heerlijk van de warme zon kunt genieten...

Beverly Park & Spa (****)

Je verblijft in het Beverly Park & Spa 4*, gelegen in een rustige wijk van Blanes, op wandelafstand van het strand van S'Abanell en omgeven door weelderige tuinen. Je wordt verwelkomd in een modern en elegant gebouw, waar het personeel een uitstekende service biedt. Kom je met het gezin? Dat is een superfijn idee! Dit hotel is kindvriendelijk en voorziet verschillende faciliteiten en activiteiten zodat niemand zich verveelt. Pak je koffers en beleef een onvergetelijke vakantie!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86345 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €431 $431 Available from: Shedeals