Verblijf in hartje Venetië inclusief ontbijt, vlucht en aperitiefje vanaf € 234 p.p. Shedeals Verblijf in hartje Venetië inclusief ontbijt, vlucht en aperitiefje vanaf € 234 p.p.

Zin in een weekendje romantiek? We nemen je mee naar Venetië waar je zal genieten van pure Italiaanse charme... Bezoek het Piazza San Marco, het Palazza Ducale of neem plaats in één van de gondels voor een pittoreske tocht door de stad. Verdwaal in de kleine straatjes en bezoek de San Marco basiliek. De Rialto brug is op slechts 8 minuten lopen en vergeet niet de bekende vismarkt te bezoeken. De beroemde Ponte dei Sospiri verbindt het Dogepaleis met de oude gevangenis. Zijn je koffers al gepakt?

Ca'Dei Conti 4 (****)

Het hotel Ca'Dei Conti 4* is gelegen naast een pittoresk kanaaltje en bevindt zich vlakbij het San Marco plein. Dit intieme plekje is elegant en romantisch en op enkele minuten lopen van de kerk van Santa Maria Formosa, de bekende "Brug der Zuchten" en de vele bootverbindingen met Vaporetto's. Dit prestigieuze hotel is ondergebracht in een prachtig gebouw uit de XVIIIe eeuw dat toebehoorde aan de aristocratische familie Sherimann. Het hotel is recent vernieuwd en biedt je modern comfort voor een ontspannen verblijf. Ga op reis en beleef magische momenten! Omdat we je het beste van het beste willen bieden, ontvang je een fles wijn in de kamer bij aankomst en een aperitiefje op het terras per persoon en per verblijf.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86344 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €954 $954 Available from: Shedeals