Leg je mama in de watten met dit DETOX verzorgingspakket voor € 39,99 Shedeals Leg je mama in de watten met dit DETOX verzorgingspakket voor € 39,99

Heeft je mama nood aan wat me-time? Doe haar dan dit detox verzorgingspakket cadeau voor de huid. Dit pakket bestaat uit 5 producten: een dagcrème, nachtcrème, een masker, micellair water en contour voor je ogen. Deze beautyproducten helpen je mama in een mum van tijd aan een stralende huid. Wij bieden je dit pakket aan voor € 39,99, aan 80% korting!

Shedealsaanbieding

 • Optie 1 : Bestel 1 x het DETOX pakket voor maar € 39,99 in plaats van € 202,50.
 • Optie 2 : Bestel 2 x het DETOX pakket voor maar € 69,99 in plaats van € 405.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Ultrageconcentreerde, hydraterende en ontgiftende dagcrème

De Vollaré DETOX C + E Ultra-geconcentreerde hydraterende en ontgiftende dagcrème is samengesteld uit drie uiterst waardevolle actieve ingrediënten die een natuurlijke barrière vormen voor je huid door deze te beschermen tegen vervuiling.

De sterke absorberende eigenschappen van actieve kool beschermen en versterken de huid.
Vitamine C en E zijn natuurlijke antioxidanten en beschermen de lipiden van de huid door hun weerstand tegen anti-oxidante stress te verhogen.
Bovendien biedt het SPF20-filter bescherming tegen UVA / UVB-stralen.

Voornaamste effecten waargenomen op de huid door klinische tests:

 • zuivering
 • Diep schoonmaak
 • Intense hydratatie
 • vernieuwing
 • verzachting

Ultrageconcentreerd nachtmasker dat regenereert en ontgift

Dit ultrageconcentreerde regeneratieve en ontgiftende nachtmasker Multi-actieve DETOX Q10 van Vollaré hydrateert de huid perfect en bestrijdt intens de vermoeidheid van de huid als gevolg van stress. Co-enzym * Q10 en vitamine E versterken de regeneratie van de huid tijdens de slaap sterk, verminderen rimpels en beschermen tegen nieuwe formatie.

Vitamine C verjongt en herstelt de glans van de huid. Actieve kool absorbeert geaccumuleerde onzuiverheden, vermindert de zichtbaarheid van poriën en reinigt de huid van toxines. Als je wakker wordt, is je gezicht stralend, soepel en fris.

Voornaamste effecten waargenomen op de huid door klinische tests:

 • zuivering
 • Diep schoonmaak
 • Intense hydratatie
 • vernieuwing
 • verzachting

Micellaire water Detox Vollare cosmetica

Het micellaire water met rode algen en co-enzym Q10 van de DETOX Vollaré Cosmetics-serie is ontworpen voor alle huidtypes.

De micellen in de vloeistof verwijderen perfect onzuiverheden en elimineren make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Het glycerinegehalte voorkomt uitdroging van de opperhuid en D-panthenol verzacht effectief irritaties. De huid blijft schoon en opgefrist.

Oogzorg Detox Vollare cosmetica

MULTI-ACTIVE DETOX is een gespecialiseerde lijn van producten die beschermt tegen vervuiling en de schadelijke gevolgen van de omgeving. De oogcrème helpt de schade van de dag herstellen in de hydro-lipide barrière van de epidermis.

Intens regeneratie- en detox-nachtmasker

Intense nachtmaskerregeneratie. De hele nacht achterblijven voor een ongelooflijk schoonheidseffect.

Product #: 86332 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €202.5 $202.5 Available from: Shedeals