Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland voor € 23,50 Shedeals Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland voor € 23,50

This. Is. Epic. Exact de bewoordingen die je bezoek aan Bobbejaanland dit seizoen zullen beschrijven. Met binnenkort een nieuwe themazone en een fonkelnieuwe rollercoaster heeft Bobbejaanland dit jaar heel wat voor je in petto! Ontdek alle nieuwigheden in je favoriete pretpark voor maar € 23,50. Have fun!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals, betaal je slechts € 23,50 in plaats van € 37,50 voor een dagticket voor Bobbejaanland.

  • Let op, deze actie is geldig van 12 april t.e.m. 15 juli 2019.
Op de dag van het bezoek, ga je met dit ticket meteen naar de poort. Je hoeft niet meer aan te schuiven aan de kassa’s. Zorg ervoor dat de barcode niet is beschadigd, anders veroorzaakt dit problemen bij de scanning. Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Check altijd de kalender op Bobbejaanland.be voor actuele openingsdagen en -tijden.

Plan je bezoek aan Bobbejaanland

Help jij Aardmannen, Elfen, Vurige Ridders en Skyriders in het mythische Land of Legends duistere krachten te bedwingen? Maak je dan klaar voor een dolle rit op de Typhoon of hou je sterk op de Sledge Hammer. Ben je een échte held? Tem dan Fury: een gloednieuwe triple launch coaster met een piek van 43 meter hoog en 4 inversies aan ruim 100 km/u… Niet voor bangeriken!

Naga Bay en Speedy Bob zijn ideaal om je dag verder te zetten als je maar niet genoeg kan krijgen van thrillrides. Of ga je voor gillen in virtual reality? Zet je VR bril op en begeef je in een andere wereld op de Dreamcatcher of Mount Mara. Op een warme dag is El Rio dan weer perfect: spannend én verfrissend tegelijk.

Ben je op zoek naar een ander soort verfrissing? Neem plaats op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van iets lekkers om te eten of te drinken terwijl de kids zich kunnen uitleven in de speeltuin. Daarna ga je weer op pad om alle andere coole attracties te ontdekken. Je verveelt je geen seconde in ‘t Plezantste Land!

We geven je tot slot nog een verborgen pareltje mee… Naiad Waters, de nieuwe waterspeelzone, is een ongelofelijk leuk en sprookjesachtig nog te ontdekken stukje Bobbejaanland… Het Elfenleger bedwingt hier het watermonster Uvù en het kan best wat hulp gebruiken… Kom je meedoen?

Naar verwachting opent Land of Legends in juni. Vanaf dan kan je de nieuwe attracties Naiad Waters en Fury ontdekken! Genoeg tijd nog dus om al je moed bij elkaar te rapen…

Plan je bezoek verder via www.bobbejaanland.be.

Praktische informatie

  • ADRES: OLENSTEENWEG 45 B-2460, LICHTAART
  • TEL: +32 (0) 14 55 78 11
Product #: 86325 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €37.5 $37.5 Available from: Shedeals