Overnachten in sfeervol hotel in de Antwerpse Kempen, incl. ontbijt & extra’s Shedeals Overnachten in sfeervol hotel in de Antwerpse Kempen, incl. ontbijt & extra’s

Op zoek naar een weekendje weg, niet te ver van huis? Boek dan een kamer bij Hotel Corsendonk Hooge Heyde! Dit 4-sterrenhotel ligt in het charmante dorp Lichtaart en biedt moderne kamers, een sfeervol restaurant én desalniettemin een champagneontbijt aan. De warme, moderne inrichting van dit verblijf en de prachtige omgeving springen meteen in het oog. Je kan er wondermooie wandel- en fietstochten maken langs groene bossen, heidevelden en vennen. Stop in een van de omliggende dorpjes voor een drankje op het terras. De zwembaden in recreatiegebied Netepark zorgen voor verkoeling en ontspannen doe je in het spa- en wellnesscentrum Hezemeer. Betaal slechts € 50 p.p. voor het ideale uitje met 2!

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 86308 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €78 $78 Available from: Shedeals