Laat je peuter kennismaken met kleuren, de tuin en het lichaam dankzij deze 3 schuifboekjes van Clavis Shedeals Laat je peuter kennismaken met kleuren, de tuin en het lichaam dankzij deze 3 schuifboekjes van Clavis

Je kleine peuter wordt stilaan groot en er zijn nog een heleboel dingen te ontdekken! Met deze bewegende kartonboeken kunnen kinderen vanaf 2 jaar op een speelse manier kennismaken met de kleuren van de regenboog, de tuin en het eigen lichaam. En voor maar € 14,95 haal jij al 3 leuke schuifboekjes in huis!

Shedealsaanbieding

Bestel het pakket van 3 schuifboekjes van Clavis Uitgeverij (‘Mijn schuifboekje Kleuren’, ‘Mijn schuifboekje Het lichaam’ en ‘ Mijn schuifboekje De tuin’) voor maar € 14,95 in plaats van € 32,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de schuifboekjes

‘Mijn schuifboekje, Het lichaam’ : Het lichaam ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.

Een uitnodigend schuifboekje over het lichaam voor kinderen vanaf 2 jaar.

‘Mijn schuifboekje, De tuin’: De tuin ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf plaatjes te veranderen.

Een lief schuifboekje over de tuin voor kinderen vanaf 1 jaar.

‘Mijn schuifboekje, kleuren’: De kleuren ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.

Een leerrijk schuifboekje over de kleuren voor kinderen vanaf 2 jaar.

Product #: 86297 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €32.85 $32.85 Available from: Shedeals