1 dag pure ontspanning en verwennerij bij Thermae 2000 voor maar € 19,99 Shedeals 1 dag pure ontspanning en verwennerij bij Thermae 2000 voor maar € 19,99

Shedeals neemt je mee naar Thermae 2000 voor momenten van pure ontspanning. Voor slechts € 19,99 per persoon ontvang je van ons een eendaags inkomticket waarmee je kan genieten van alle baden en sauna's. Ontsnap aan de dagelijkse stress in deze prachtige wellness en laat je maar eens goed verwennen!

SHEDEALSAANBIEDING

Boek nu je wellnessdagje bij Thermae 2000 voor 1 persoon voor slechts € 19,99 i.p.v. € 36,50.

Het is verplicht vooraf online te reserveren. Op badkledingdagen, tijdens weekenden en in vakanties betaalt u een meerprijs van €4,95 per persoon bij uw reservering.

Meer info over Thermae 2000:

Vlakbij de Geul in Valkenburg vind je Thermae 2000 op de top van de Cauberg. Het is een unieke plek waar rust en welzijn samenvloeien. Kom er ontspannen en genieten. Maak gebruik van de verschillende andere faciliteiten naast het gebruik van indoor en outdoor baden en sauna's. Zo kan je bijvoorbeeld tal van massages en behandelingen voor lichaam en geest bijboeken.
Het is het thermale water – gezuiverd door honderden meters grond en mergellagen – dat dit kuuroord zo speciaal maakt. Het schoonste water van Nederland heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je lichaam en geest helemaal ontspannen.

Thermae 2000 heeft een prachtige tuin met een prachtig uitzicht over de groene vallei van de lokale stroom, de Geul. Verwen jezelf en boek nu jouw wellnessdagje.

Hoe ga je te werk voor je dagje Thermae 2000?

  • Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je de Shedealsvoucher.
  • Surf naar www.thermae.nl/e-ticket 
  • Vul de barcode in die je terugvindt op je voucher.
  • Verzilver je code en maak je reservatie.
  • Op de dag van je reservatie breng je de Shedealsvoucher mee als betalingsbewijs.

Opgelet! De Shedealsvoucher is geldig t.e.m. 31 maart 2020.

Product #: 86280 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €36.5 $36.5 Available from: Shedeals