Leer je kind alles over de wereld om zich heen dankzij de boekjes van Aapje Shedeals Leer je kind alles over de wereld om zich heen dankzij de boekjes van Aapje

Je kleine spruit is volop bezig met opgroeien en Aapje kan hem of haar daar zeker een handje mee helpen! Dankzij de leuke verhaaltjes over het nieuwsgierig aapje leert je kind in bad te gaan en flink te gaan slapen, maar Aapje maakt ook kennis met een heleboel dieren en probeert nieuw speelgoed uit. Voor maar € 17,95 krijg je 4 vrolijke peuterboekjes en je kind een nieuwe speelkameraad!

Shedealsaanbieding

Bestel een boekenpakket van Aapje (incl. Aapje slaapt, Aapje en de dieren, Aapje in bad en Aapje speelt) voor maar € 17,95 in plaats van € 37,80.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Aapje en de dieren: Aapje loopt een dagje rond. Hij komt een heleboel dieren tegen. Allemaal zijn ze zijn vriendjes en met elk dier doet hij iets anders.

Een lief boekje met flapjes over een nieuwsgierig aapje en de dieren om hem heen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Aapje speelt : Aapje heeft een middag buiten gespeeld. Daarom gaat hij in bad met zijn speeltjes. Hij zeept zich grondig in. Als hij gewassen is, droogt hij zich af en doet hij zijn pyjama aan. Wat kan in bad gaan toch heerlijk zijn!

Een gezellig boekje met flapjes over een vrolijk aapje dat in bad gaat. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal, blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ... Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!

Een vrolijk boekje met flapjes over een nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan, poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekje en ... springt hoog op zijn bed.

Een lief boekje met flapjes over een levendig aapje dat gaat slapen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Product #: 86169 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €37.8 $37.8 Available from: Shedeals