Verrijk je collectie keukengerei met deze 3 keukentools van BergHOFF voor slechts € 34,99 Shedeals Verrijk je collectie keukengerei met deze 3 keukentools van BergHOFF voor slechts € 34,99

Ben jij niet weg te slaan uit de keuken? Of heb je een passie voor lekker eten? Dan heb je het nodige keukenmateriaal nodig om mee aan de slag te gaan. Maak je graag heerlijke salades? Dan komt deze groene salade serveerset als geroepen! Voor de koffiedrinkers onder ons zit er ook een kleurrijke bewaardoos in deze kit waar je gemakkelijk je koffie in kwijt kan, die bovendien ook vers blijft. Ten slotte beschikt de set ook over een houten snijplank van topkwaliteit. En raad eens? Al deze keukenvoorwerpen zijn vervaardigd uit bamboe, één van de meest milieuvriendelijke hernieuwbare bronnen. Haal snel deze keukenset van BergHOFF in huis met maar liefst -63% korting!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de keukenset van BergHOFF voor maar € 34,99 in plaats van € 94,50.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de keukentools

Koffiebewaardoos

Deze koffie bewaardoos is stijlvol en multifunctioneel. Het deksel heeft een rubberen afdichting zodat de koffie lekker vers blijft. Gemaakt van 's werelds snelst groeiende planten, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke hernieuwbare bronnen is, bamboe.

Bamboe snijplank

Snijplank biedt een stabiele werkondergrond. Ook geschikt om tafel te beschermen tegen hitte. De voedselgeschikte silicone zijkanten bieden extra stabiliteit en houden de plank stevig op het werkblad. De snijplanken kunnen ook gebruikt worden als serveerplank of onderzetter. Voor de snijplanken wordt natuurlijk bamboe gebruikt. Het is een hernieuwbare bron en een perfect alternatief voor hout en het is minder belastend voor de messen, ze worden minder snel bot. Bamboe is van nuture uit antibacterieel en het absorbeert heel weinig vocht, waardoor het hygiënischer is dan de meeste houtsoorten. Ze zijn behandeld met vegetarische oliën.

Salade serveerset

Deze salade serveerset wordt bestaat uit een kom en twee hulpstukken. Stijlvolle en multifunctionele set, de perfecte keuze voor outdoor en informele buitenmaaltijden. Gemaakt van vezels afkomstig van een van de snelst groeiende planten, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke hernieuwbare bronnen is, bamboe.

Product #: 86168 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €94.5 $94.5 Available from: Shedeals