Op zoek naar de ideale gezinsuitstap? Bezoek de expo Stonehenge in het Gallo-Romeins Museum Tongeren! Shedeals Op zoek naar de ideale gezinsuitstap? Bezoek de expo Stonehenge in het Gallo-Romeins Museum Tongeren!

Je verdiepen in het mysterie achter een van de meest fascinerende monumenten ter wereld? Het kan nog tot 21 april in Tongeren. In een grootse expo neemt het Gallo-Romeins Museum je mee voorbij het mysterie van Stonehenge. Interessante feiten en verrassende inzichten wisselen elkaar af. Interviews met archeologen, levensechte figuren, films, tekeningen én unieke objecten vertellen het boeiende verhaal van de mensen achter de stenen.

Ideaal voor de paasvakantie

De expo Stonehenge is megacool voor kinderen. Met een supertoffe audioguide, leuke animatiefilmpjes en een creatieve workshop. De audioguide en workshop zijn inbegrepen bij de toegangsprijs.

Creatieve workshop: elke zaterdag en zondag en elke dag van de paasvakantie (behalve maandag), van 10.30 tot 17.30 u.

Shedealsaanbieding

De gratis Shedeals-voucher is geldig voor een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling ‘Stonehenge – Voorbij het mysterie’ en een bezoek aan de permanente tentoonstelling van het Gallo-Romeins Museum. De korting wordt aan de kassa verrekend. Gezinnen betalen alleen ter plaatse de toegang tot de tijdelijke tentoonstelling ‘Stonehenge - Voorbij het mysterie’. De permanente tentoonstelling is gratis.

Je betaalt ter plaatse de gezinsprijs € 21 i.p.v. € 31.

Permanente tentoonstelling van het Gallo-Romeins Museum

Een tijdreis maken door het verre verleden? Bezoek de permanente tentoonstelling van het Gallo-Romeins Museum. Hier ontdek je het verhaal van de mens: van prehistorie tot vroege middeleeuwen. Meer dan 2000 mooi uitgelichte objecten, educatieve films, levensechte figuren, maquettes en animaties houden je in de ban.

‘De Waaier van Ward’ is een speelse zoektocht van neanderthaler tot Gallo-Romein. 'Bob de Graver Vertelt' is een leuke audiotour die de kinderen zelfs achter de schermen van het museum voert. De ‘Waaier van Ward’ en ‘Bob de Graver Vertelt’ zijn inbegrepen bij de toegangsprijs.

Voor meer informatie: surf naar www.galloromeinsmuseum.be

Product #: 86132 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals