Op zoek naar een trendy citytrip binnen je budget? Boedapest is the place to be! Shedeals Op zoek naar een trendy citytrip binnen je budget? Boedapest is the place to be!

Reis mee naar de "Parel van de Donau"! Ontdek deze bijzondere stad die beroemd is om vele waanzinnige bezienswaardigheden waaronder de aangename parken en thermale baden, de zigeunermuziek en de gastronomie. Je zal bovendien in een sprookjesachtige omgeving verblijven. Deze bestemming moet op het lijstje staan van iedereen die houdt van een trendy citytrip in Oost-Europa. Romeinse ruïnes en prachtige architectuur maken dat Boedapest prijkt op de Unesco Werelderfgoedlijst. Een fenomenale bestemming die je niet mag missen!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het Mirage Medic Hotel 4*, een adembenemend boetiekhotel met een uitmuntende service in de Hongaarse hoofdstad. Je bevindt je in het hart van Boedapest, recht tegenover het Heldenplein en vlak bij de thermale baden van Széchenyi. De villa in stijl van de neo-renaissance is gebouwd aan het begin van de vorige eeuw door één van Boedapests meest bekende families; de Eszterházy familie. In de loop der jaren werd het pand goed onderhouden en verbeterd met modern comfort. Nu is het een magische plek met een stijlvolle inrichting en een warme en intieme sfeer. Geniet van een holistische behandeling in het traditioneel Chinees medisch centrum en vraag raad aan het vriendelijke personeel dat op ieder moment voor je klaarstaat. Zij zorgen ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85995 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €353 $353 Available from: Shedeals