Laat je verleiden door de heerlijke Italiaanse keuken en Toscaanse sfeer voor maar € 105 p.p. Shedeals Laat je verleiden door de heerlijke Italiaanse keuken en Toscaanse sfeer voor maar € 105 p.p.

Maremma, gelegen tussen Toscane en Lazio, is een magische en unieke streek met een rijk Romeins verleden en belangrijke historische bezienswaardigheden. Je verblijft in Massa Marittima, een middeleeuwse stad in het zuidwestelijke deel van Toscane in de provincie Grosseto. Bezoek de Duomo van Massa Marittima aan het Piazza Garibaldi en laat je verleiden door de heerlijke Italiaanse keuken en de fantastische Toscaanse sfeer. Staan je koffers al klaar?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Je hotel

Het Pian dei Mucini Toscane Resort & Spa ligt midden in de rustige natuur, aan de groene heuvels van Maremma, op 5 minuten rijden van het centrum van Massa Marittima. Het is de perfecte plek voor een ontspannende en rustgevende vakantie. Hier geniet je van het ongerepte panorama aan het zwembad, wandel je door de prachtige weelderige tuin van het resort, word je betoverd door de omliggende natuurlijke schoonheid en laat je je verwennen in de spa.

Een ding is zeker: er staat je een ontspannen vakantie te wachten in Toscane!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85994 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €344 $344 Available from: Shedeals