Spendeer je vakantie in het wondermooie Andalusië en verblijf in Villas del Alba met 10% korting Shedeals Spendeer je vakantie in het wondermooie Andalusië en verblijf in Villas del Alba met 10% korting

Net buiten Malaga, in het Spaanse Andalusië is Alhaurin de la Torre gelegen. De Nederlandse gastvrouw Corinne en gastheer Jeroen bieden je een bijzonder verblijf aan in het prachtige Villas del Alba.

Daarom wil je hier zijn! Villas del Alba bestaat uit gezellige houten villas met zwembad en luxe strandbedden voor echte levensgenieters, want dat zijn eigenaren Corinne en Jeroen zeker!

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in Villas del Alba met 10% korting! (Bijvoorbeeld indien je in mei vertrekt, kan dat vanaf € 535,50 per persoon i.p.v. € 595 per persoon). Gebruik de actiecode SDALBA om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85993 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals