Proef van de Griekse luxe én lekkernijen in Zakynthos, met 10% korting Shedeals Proef van de Griekse luxe én lekkernijen in Zakynthos, met 10% korting

In Agios Dimitrios ontdek je het groene landschap van Zakynthos. De Aresti Villas geven je het gevoel van een traditioneel Griekenland. Bij gastheer Dionisios voel je je onmiddellijk thuis en kan je genieten van een echte Griekse maaltijd en aangenaam gezelschap.

Daarom wil je hier zijn! In de Aresti Villas heb je een ruime villa met privézwembad. De kamers hebben details in natuursteen, een eigen balkon en een hemelbed. De inrichting is de perfecte combinatie tussen authentiek en luxe. Ook buiten valt er veel te bewonderen zoals een mooie tuin met prachtige zuiderse bloemen.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in de Aresti Villas met 10% korting. Gebruik de actiecode SDARESTI om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85992 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals